fbpx

(svima se ovo desilo…)

Koliko puta ste pomislili da napravite salatu uz ručak a onda u frižideru zatekli osušeno i uvenulo povrće?

Pretvaramo 30 minuta u 30 sekundi! Porcija zeleniša u čaši vode (ili u kapsulama…) za svakodnevni balans u ishrani.

SF1 KUTIJICE225g

SF1 KESICE100g

SF1 KAPSULE180kom

100% Veganski/Sirovo/Organski • Bez aditiva/Non-GMO

Svakodnevno čitamo o raznim superfood biljkama, a ovde su sve najbitnije objedinjene u jedan preparat. Najvažnije od svega ukus je prijatan i neutralan, za razliku od drugih sličnih preparata. Jako mi prija u kombinaciji sa keto ishranom i smatram da je jednostavno deo mog balansa. Svaka preporuka svima koji su na keto dijeti!

Borjana Vorkapićkreator portala ketoishrana.com

SF1 koristim ujutru uz dorucak, sigurno već dve godine. Osecam da mi pomaže da budem smireniji i u fokusu. Na poslednjim pripremama za državno takmičenje, koristio sam i 2-3 doze dnevno posebno u danima fastinga. Svi moji klijenti ga koriste!

Dragomir MiloševićBodibilder, državni vicešampion 2019.

“SF1 koristim dve godine i mogu da kažem da je provereno vrhunski preparat. Osećam se vitalnije, imam više energije, pomogao mi je kod problema sa imunitetom i alergijama. Svaka preporuka.

Đorđe DraginCrossfit takmičar i trener

® preparat je registrovan u bazi podataka Ministarstva Zdravlja RS, odobren na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i testiran na Institutu za Javno Zdravlje Srbije, Milan Jovanović Batut u Beogradu

 • Ukusan i lako rastvorljiv

  jednostavno razmutite dnevnu dozu u čaši vode ili drugog napitka, ili dodajte u omiljeno jelo…

 • pH vrednost

  izraženo alkalno dejstvo

  (ph+, smanjuje kiselost organizma)

 • DETOX

  Pomaže vašem telu da se detoksikuje i uspostavi prirodan balans

 • 14 SUPERNAMIRNICA

  U sastav ulaze i: Moringa, Maka, Spirulina, Alfalfa, Ječmena trava i mnoge druge…

 • Bogat izvor

  vitamina, minerala, fitonutrijenata (saponina, alkaloida…), proteina, vlakana i hlorofila

 • za 30 sekundi

  Vaša dnevna porcija energije, vitalnosti i detoksikacije

Jedna merica SF1 ekvivalentna je jednoj porciji zeleniša

Draža u borbi sa porcijom zeleniša – na suvo, bez začina

Aktivno dejstvo preparata se odvija kroz 4 međuzavisne faze SF1 detox procesa

01 Fitonutrijenti

Fitonutrijenti su jedinjenja biljnog porekla koja ispoljavaju bioaktivna dejstva. Sve lekovite biljke obiluju fitonutrijentima koji su zaslužni za njihovu lekovitost.

Ukratko, za fitonutrijente možemo reći da su to “lekovi koje je priroda sama napravila”. Kao i kod farmaceutskih lekova, kod ovih jedinjenja važi zlatno pravilo: lek se krije u dozi!

Sastojci SF1 su bogat izvor fitonutrijenata, među kojima su: saponini, alkaloidi, izoflavonoidi, glukozinolati, laktoni, fitosteroli, tanini, polifenoli,

02 Hlorofil

Hlorofil je molekul koji biljkama daje zelenu boju i ključni je molekul u procesu fotosinteze.

Hlorofil je otkriven još početkom 19. veka. Početkom 20. veka u hlorofilu je detektovan molekul magnezijuma, što je bilo prvi put da je ovaj molekul detektovan u živom tkivu.

pročitaj više

Hlorofil ima brojna korisna zdravstvena svojstva:

 • antikancerogeno dejstvo:
  • sprečava štetu na DNK
  • sprečava formiranje kancerogenih N-nitrozo jedinjenja
 • antivirusno i antibakterijsko dejstvo
 • antioksidans
 • detoksikator jetre
 • ubrzava zarastanje rana
 • povoljno utiče digestivni trakt
 • može povećati subjektivni osećaj sitosti

Hlorofil je po hemijskoj strukturi sličan molekulu hemoglobina iz ljudske krvi. Osnovna razlika je što molekul hemoglobina u središtu ima atom Gvožđa dok je kod hlorofila to Magnezijum.

Mnoga istraživanja su pokazala da konzumiranje hrane bogate hemoglobinom (npr. prerađenog crvenog mesa obrađenog nitritima) – povećava rizik od raka debelog creva, ali ne i kada se crveno meso konzumira u kombinaciji sa hlorofilom bogatim zelenišima ili hranom bogatom antioksidansima (vitamin A, C, E).

03 Vlakna i Prebiotici

Važan temelj SF1 detoks procesa su vlakna i prebiotska jedinjenja.

Ova specifična jedinjenja su po strukturi složeni ugljeni hidrati koji nisu svarljivi za čoveka. Istraživanja su pokazala da vlakna i prebiotici igraju značajnu ulogu u očuvanju zdravlja.

pročitaj više

Efekti poremećaja crevne mikroflore na zdravlje su dalekosežni i izuzetno opasni na duži rok. Sve više istraživanja pokazuje da je zdravlje mikrobioma faktor uticaja kod mnogih teških hroničnih bolesti

 • Kancer
 • Diabetes
 • Kronova bolest
 • Iritabilni kolon
 • Autizam i drugi poremećaji pažnje

SF1 je posebno pogodan za korišćenje uz terapiju sa probioticima. Konzumiranje preparat će smanjiti kiselost želudca, što će omogućiti da veći br. bakterijskih kolonija iz kapsule preživi želudačnu kiselinu u digestivnom traktu, a kada dospeju u creva, kolonije će imati lako dostupne nutrijente jer preparat  SF1 u dnevnoj dozi sadrži izuzetan spektar prebiotskih jedinjenja (sa preko 30% vlakana u 100g proizvoda).

04 / pH Vrednost

pH vrednost predstavlja oznaku za skalu na kojoj merimo kiselost i baznost nekog jedinjenja. Svaki vodeni rastvor se nalazi negde na ovoj skali.

Kiselost i baznost predstavljaju elementarni princip kreiranja organske materije, pošto se kao glavni rezultat reakcija između kiselina i baza dobijaju molekuli različitih soli i vode. Ove reakcije se dešavaju sveobuhvatno i svi živi sistemi na planeti su pod stalnim uticajem uravnoteženja pH vrednosti.

Zato pH vrednost nekog sistema treba posmatrati kao klackalicu koja konstantno oscilira oko ekvilibrijuma težeći ravnoteži.

pročitaj više

Poljoprivrednici znaju da određene biljne kulture bolje uspevaju u kiselom a određene u baznom zemljištu. Zemljište kao i čovekov organizam ima svoje sisteme za održavanje optimalne kiselosti, ali ako stalno preopterećujemo sistem u jednom smeru (npr. sezonskim gajenjem jedne iste kulture iznova i iznova), pre ili kasnije moramo intervenisati u suprotnom smeru. Zato se kulture sade naizmenično iz godine u godinu, a iz istog razloga se zemljištu rutinski dodaju kiseli/bazni elementi kako bi se uspostavila poželjna pH vrednost za date biljne kulture.

Slično tome, uticaji iz okruženja i hrana koju jedemo može opteretiti na sisteme za održavanje pH vrednosti u organizmu, prevashodno pluća i bubrege.

U ishrani modernog čoveka dominiraju prerađeni prehrambeni proizvodi, zašećereni kola-napici, konditorski proizvodi (slatkiši i slaniši) i mesne/mlečne prerađevine. Sve ove grupe namirnica u čovekovom organizmu snižavaju pH vrednost (podižu kiselost).

Ukoliko kroz redovnu ishranu ne unosimo dovoljno alkalnih (baznih) elemenata (povrće i bilje), a pri tome unosimo previše hrane koja podiže kiselost (životinjski i prerađeni proizvodi), naše telo će se postarati da održi pH vrednost organizma na potrebnom nivou korišćenjem telesnih zaliha alkalnih minerala, kao što su kalcijum, kalijum ili magnezijum… na ovaj način, tokom dugog niza godina, ljudi sa disbalansom kiselosti mogu razviti “dijetom izazvanu metaboličku acidozu niskog praga” koja podstiče razne patologije nervnog i skeletno-mišićnog sistema, kao što su kancerogeneza, artroskleroza, atrofija skeletnih mišića, ataksija, anksioznost, poremećaji pažnje i dr.

Sastojci SF1 imaju izraženo alkalno dejstvo, što pomaže našem telu da održi prirodan balans kiselosti i doprinosi očuvanju telesnih zaliha minerala.

NAŠI AMBASADORI: Borjana Vorkapić, kreator portala ketoishrana.com

Iako sam godinama na keto dijeti i unosim dovoljno crvenog mesa svakog dana, uz pomoć SF1 poboljšala sam nalaz hemoglobina i gvožđa u krvi. To me je veoma iznenadilo. Kada sam krenula da koristim preparat prvo sam testirala da li me izbacuje iz ketoze i garantujem da nema uticaja. Inače, kod keto dijete često se zanemaruje unos povrća, posebno jer mnoge najpopularnije povrćke sadrže dosta šećera. Ja uvek insistiram da keto dijeta ne znači nikako i siromašna ishrana, u svakom mom obroku značajan deo je povrće. Međutim, sa povrćem nije uvek lako biti redovan. Sa SF1 ja sam sigurna da nisam preskočila svoju dnevnu porciju zeleniša.
Od kada ga koristim, mogu da kažem da sam svežija i pozitivnija. Kao da lakše izlazim na kraj sa svakodnevnim stresom. Svakodnevno čitamo o raznim superfood biljkama, a ovde su sve najbitnije objedinjene u jedan preparat. Najvažnije od svega ukus je prijatan i neutralan, za razliku od drugih sličnih preparata. Jako mi prija u kombinaciji sa keto ishranom i smatram da je jednostavno deo mog balansa. Svaka preporuka svima koji su na keto dijeti!

Borjana Vorkapić, kreator portala: ketoishrana.com

SF1 UZ VAŠE OMILJENE RECEPTE

NAŠI AMBASADORI: Dragomir Milošević, IFBB trener i fitness takmičar

SF1 koristim ujutru uz doručak. Jedna merica u čaši vode, ukus je neutralan, slatkast. Osećam da mi pomaže da budem smiren i fokusiran na obaveze i posebno od kada ga koristim, a to je sigurno već preko 2 godine, mogu da kažem da nisam nikad bio redovniji, ako me razumete.
Tokom 10 godina koliko se bavim fitnesom, maltene da ne postoji suplement koji nisam isprobao i za većinu mogu da su bili bacanje para. Sa SF1 tačno osetim razliku kad pravim pauzu u korišćenju. Dosta mojih klijenata i kolega su takođe prezadovoljni, tako da ne pričam napamet. Ovaj preparat se odlično pokazao u praksi tokom godina.
Mislim da svi koji se bave fitnessom i posebno moje kolege takmičari i treneri – moraju da shvate da nije sve u proteinima, makrosima, brojanju kalorija… Najbolji rezultati dolaze kada je telo u balansu, kada se iskorišćavaju nutrijenti, kada je pražnjenje redovno, kada nema hormonskih disbalansa. SF1 je zato stalni deo mog režima i tako će ostati. Moja preporuka svima koji žele da svoje zdravlje i spremnost podignu na viši nivo.

– Dragomir Milošević, IFBB trener i fitness takmičar

SASTOJCI SF1 – 14 supernamirnica čija su zdravstvena i nutritivna svojstva potvrđena u brojnim itraživanjima, kao i kroz tradicionalnu upotrebu od antičkih vremena

A/ ZELENIŠI

udeo
0%

TRAVE: Alfalfa (Medicago Sativa), Ječmena trava(Hordeum Vulgare), Ovsena trava(Avena Sativa) LISNATI ZELENIŠI: Kelj(Brassica Oleracea), Moringa (Moringa Oleifera) ALGE: Spirulina (Arthospira platensis), Hlorela (Chlorella spp), Kelp (Ascophyllum Nodosum)

B/ ADAPTOGENE BILJKE

udeo
0%

Peruanska Maka (Lepidium Meyenii), Indijska Ašvaganda (Whitania Somnifera)

C/ VLAKNA I PREBIOTICI

udeo
0%

Psilijum (Plantago Ovata), Lukuma (Pouteria Lucuma), Rogač (Ceratonia Siliqua)

NAŠI AMBASADORI: Đorđe Dragin, CrossFit takmičar

SF1 koristim dve godine i mogu da kažem da je provereno vrhunski preparat. Kao crossfit takmičaru, treninzi su mi ekstra naporni i moram mnogo da jedem tokom dana kako bih napredovao i održao mišićnu masu. U toj količini hrane i treninga, često nemam mesta za dodatnu salatu, posebno za zeleniše. Inače volim da jedem salate, ali kao i svi, nekako ih preskočim. Kada odem u restoran, onda gledam da uvek poručim i salatu, ali problem je u toj svakodnevnici, treba otići na pijacu, oprati, spremati i tako svaki dan…
Realno, svi mi koji smo u fitness-u i dizanju tegova, ne jedemo dovoljno povrća i to je činjenica, posebno zimi kada je najvažnije. Svi to znamo. Zato me je zainteresovao SF1 u startu. Inače znam za ovakve preparate koji su dosta popularni u Americi, ali nikad pre nisam imao priliku da ih isprobam. Koncept je odličan: zeleniši u prahu, samo ubacim u proteinski shake i miran sam ostatak dana. Jedna doza od 10g menja porciju zeleniša. Lično najčešće koristim jednu mericu u čaši limunade posle ručka. Tačno osetim da mi pomogne da obrok bolje legne. Nema naduvenosti a stolica – nikad redovnija.
Generalno, mogu da kažem da mi podiže energiju. Osećam se vitalnije, posebno kada ga popijem ujutru umesto kafe. Na treninzima sam primetio veću izdržljivost kada radim veći broj ponavljanja sa malim pauzama, kao da imam više kiseonika. Ono što je meni lično najvažnije, smatram da mi je pomogao da stabilizujem imunitet i posle više godina konačno nemam alergije na polen, ambroziju itd. Ne mogu da vam opišem koje je ovo olakšanje kada znam da neću gubiti kontinuitet treninga i napretka zbog glupih alergija.
Svi koji me znaju – čuli su o ovom preparatu. Jednostavno sa njim sve u mom telu bolje funkcioniše. Svima ga preporučujem. Moram još da napomenem da Nutri Life ima politiku da ne plaća lažne recenzije. Kada smo se upoznali, jasno je rečeno da je saradnja moguća jedino ako sam stvarno dugoročni kosirnik preparata. To je prava retkost i zato mi je posebno drago da budem deo ekipe! Stojim 100% iza svake reči. Moja puna podrška od srca!

– Đorđe Dragin, Crossfit takmičar

SF1 / KESICE – 100g (za 2 nedelje upotrebe)

SF1 / KUTIJICE – 225g (za mesec dana upotrebe)

SF1 / KAPSULE – 180kom (za 3 nedelje upotrebe)

Продато
Ganda - br.1 Ašvaganda na svetu
Ganda - br.1 Ašvaganda na svetu
Ganda - br.1 Ašvaganda na svetu
sniženo sa 3 990.00 RSD
Uštedi 20%
3 190.00 RSD
Nema zaliha